Aktuell info

AKTUELL INFO


Här publiceras alltid aktuell information om Bålsta Hälsocenter

(tex. ändrade öppettider mm)Bålsta Hälsocenter har öppet – Information om Corona

 

Bålsta Hälsocenter har öppet som vanligt för besök hos fysioterapeut/sjukgymnast och träning i gymmet.

Fr.o.m 15/7 inleds "steg 3" i regeringens plan för avveckling av restriktioner.  Reglerna om ett visst antal kvadratmeter per person tas bort för gym.  

Bålsta Hälsocenter lyder under hälso- och sjukvårdslagen och följer normalt samma rutiner som övrig sjukvård. Under infektionstider genomför vi extra insatser och försiktighetsåtgärder för att förhindra smittspridning. Det innebär bla att vi desinficerar dörrhandtag och torkar av utrustning flera gånger per dag. Vi tar inte i hand och i våra behandlingsrum och lokaler städas det, desinficeras, tvättas händer och det förekommer inga stora folksamlingar. Vi använder visir enligt hälso- och sjukvårdens riktlinjer.

Under infektionstider har vi alla ett gemensamt ansvar för att förhindra och minimera risken för att smitta sprids. Detta gäller såväl Coronavirus som andra virus och bakterier. Då god handhygien är extra viktigt uppmanar vi därför de som använder träningshallen och kommer på behandling att använda tvål, vatten, papper och handsprit både före och efter träning/behandling (tvätta minst 20 sekunder).

Du behöver inte avboka ditt besök

Det är många som undrar över sina bokade besök hos oss just nu.
Boka inte av ditt besök av rädsla eller allmän hänsyn så länge du inte har förkylningssymptom. Vi tänker att detta är viktigt för dig och din egen rehabilitering och hälsa.

Men visar du tecken på förkylningssymtom ska du inte komma till oss på behandling eller träning. Om du har en tid bokad, ta då kontakt med receptionen för att boka om tiden.

 

Välkommen till oss!
Maria & JohannaAKTUELLA ANNONSER